fbpx

Dorthe Larsen

Om mig

Hvem er Dorthe Larsen?

Min egen rejse startede helt tilbage i 2006, hvor jeg efter en længere sygemelding trådte ud af min komfortzone og startede på den 4 årige læreruddannelse.

Det var en periode med store omvæltninger i mit liv for både mig selv og min familie. Men i dag er jeg SÅ glad og taknemmelig for denne krise i mit liv, da jeg nu ser den som en kæmpe gave, fordi

Der var en dør, der skulle lukkes, inden jeg kunne åbne en ny dør min vej!!

Det var en lærerig periode, hvor jeg begyndte at reflektere mere over livet, end jeg tidligere havde gjort. Der kom tanker, som f.eks.:

– Hvad er vigtigt for mig i mit liv – og hvordan ønsker jeg at leve fremadrettet?

– Hvad er det for en mor og kone, jeg gerne vil være?

Det var en helt ny måde for mig at tænke på, for jeg levede meget ud fra, hvad jeg troede, andre forventede af mig. Jeg ville gerne gøre alle tilfreds, og samtidig ville jeg gerne have kontrollen og gøre alt perfekt. Derudover var det enormt svært for mig at sige NEJ, og sætte grænser for både mig selv og mine relationer.

Jeg havde travlt med at tilpasse mig mine omgivelser – så jeg glemte alt om det, der var vigtigt for mig, fordi jeg fik anerkendelse, for det jeg gjorde.

Da jeg blev færdig uddannet lærer i 2011, blev jeg ”fanget” i hamsterhjulet, for jeg ville

gerne passe ind og være lige som de andre, trods det jeg var begyndt at reflektere mere over livet. Selv om jeg havde fokus på alt det, jeg gerne ville have i mit liv, så fortsatte mine gamle ”programmeringer” – og de styrede både mig og mit liv.

Da jeg blev sygemeldt i 2006, fik jeg mere ro ind i min hverdag, og jeg begyndte at mærke og fornemme sindsstemninger og energier. Dengang vidste jeg ikke, hvad jeg skulle bruge det til, udover at jeg begyndte at tro på, at der var mere mellem himmel og jord. Jeg blev mere og mere nysgerrig på det, så i 2014 blev jeg uddannet Healer.

Jeg ville gerne blive endnu klogere på mig selv, for jeg ville være den bedste udgave af mig selv i alle mine relationer, så i 2015 tog jeg en rådgiver uddannelse- og i april 2018 afsluttede jeg en mentor uddannelse.

Jeg havde ofte følelsen af ikke at slå til, være overbebyrdet og træt – så det var svært for mig at være den bedste udgave af mig selv, for jeg var ikke sådan rigtig glad indeni!!

Jeg var blevet opmærksom på, hvad det var, der drænede mig, og hvad det var, der gav mig energi. Så i dag gør jeg selvkærlige ting hver dag, for når jeg lytter til mig selv og min krops signaler, så har jeg også overskud til at være noget for dem omkring mig.

Så langt om længe fandt jeg indre ro og troen på mig selv, men jeg blev også bevidst om, at mit liv var styret af begrænsninger og gamle ”programmeringer”.

Efter adskillige kurser og uddannelser blev jeg opmærksom på, at jeg blev nødt til at være bevidst om, hvad jeg gjorde, og hvad jeg gerne ville have i stedet, for ellers kunne jeg ikke ændre på noget. Det var altså første step for at kunne ændre vaner og mønstre, og det var et stort vendepunkt i mit liv. For jeg fik værktøjer, hvor jeg lærte at få kontrol over mine tanker, følelser og handlinger. Jeg arbejdede med mit sind og mit mindset blev ændret. Det var medvirkende til at se nye muligheder mere klart. For hvis vi bliver ved med at tænke de samme tanker, så får vi de samme følelser, den samme adfærd og hermed også de samme resultater igen og igen.

Jeg blev klar over, at mit liv var mit eget ansvar – jeg var min egen lykkes smed og min lykke afhænger ikke af et andet menneske eller omstændigheder. Da jeg fik implementeret de nye værktøjer i min hverdag, fik jeg så meget mere livsglæde på alle planer i mit liv.

I maj 2022 blev jeg uddannet Real Magic Coach af Chalotte Charnell og Anders Hansen, og i dag har jeg et samarbejde med Anders.

Jeg er blevet undervist og uddannet af nogle af de bedste inden for personlig udvikling. Jeg har lært, hvordan jeg lever det liv, jeg drømmer om – Et liv som er fyldt af taknemmelighed, livsglæde og masser af frihed hver dag.

Nu har jeg fundet ud af, at jeg skal inspirere og vise mennesker, hvordan de finder indre ro, troen på dem selv, og hvordan de faktisk selv kan skabe en bedre trivsel for både dem selv og deres børn, så de får et familieliv i ro og balance.
  • I dag elsker jeg mig selv og livet.
  • Jeg tror på mig selv og lever et liv i overskud, ro og balance.
  • Jeg siger fra uden at komme med dårlige undskyldninger, eller stå tilbage med dårlig samvittighed.
  • Jeg gør det, der føles godt og rigtigt for mig.


Jeg brænder for at hjælpe andre med at finde mere ro, overskud og livsglæde i hverdagen.

Jeg underviser i evidensbaseret materiale og metoder, der igennem de sidste 60 år har hjulpet mange millioner mennesker verden rundt.

Jeg har selv gået vejen– og jeg vil elske at lære dig, hvordan du kan slippe det, der ikke længere gavner dig, så du kan skabe en bedre trivsel både for dig selv og dine børn- samt et harmonisk familieliv i ro og balance.

Kærligst Dorthe

  • Certificeret Real Magic Coach – Anders Hansen / Chalotte Chanell
  • Unleash your women power – Chalotte Chanell
  • Unleash your personal flow – Chalotte Chanell
  • Certificeret Spirituel Rådgiver/Mentor – Dortea Uggerhøj
  • Certificeret Spirituel Healer – Dortea Uggerhøj
  • Læreruddannelse – Bachelor i Specialpædagogik